Chemtrails: Exotic Weapons              of Mind control &             Mass destruction

Chemtrails: Exotic Weapons of Mind control & Mass destruction

Download and study the HR 2977 Space preservation act of 2001 (link below) and you will find out that chemtrails are exotic weapons for mind control and other purposes.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is chemtrails-ASAFA-1.png

Cover page from the USAF ChemtrailManual

info´s

Bizarre formed Chemtrails in Genk

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Chemtrails-YSAFA-inhod.png

…………………………………..   Propaganda BUSTER !!!   …………………………………..

CHEMTRAILS zijn exotische wapens, Geo- engineering is GENOCIDE UNDERCOVER!!”

PROPAGANDA BUSTED!!!

Witte lijnen in de lucht zijn immers GEEN onschuldige condensatiesporen van vliegtuigen zoals sommige staats gestuurde propagandakranten durven beweren…

Is het jou ook al opgevallen hoe een mooie blauwe zonnige hemel reeds van ´s ochtends vroeg  vol met witte lijnen word bezaaid door steeds lager vliegende en steeds gekkere geluiden makende vliegtuigen. Is het je ook opgevallen dat deze vliegtuigen zogenaamde condensatiestrepen achterlaten die soms uren lang  nodig hebben om te verdampen.Lijkt het jou niet onlogisch dat water zo lang nodig heeft om te verdampen? Als je gaat joggen op een koude ochtend en je komt na een rondje rennen of fietsen een condensatiespoor van je eigen ademuitstoot tegen kan je besluiten dat de witte lijnen in de lucht vliegtuigmotor condensatie sporen zijn, anders kan je besluiten dat het misschien niet zo is, dat ze jou wat wijsmaken, desinformeren, vraag maar aan de internationaal bekende chemtrail burgemeester Peter Vereecke.                                                                                                                       

Ik persoonlijk denk dat deze lijnen in rasters en andere formaties dienen om een zekere oppervlakte berekend en met zekerheid te bedekken met een bepaald product om ons te verzwakken en verzieken, ons gedrag te controleren en onze wil te breken, net zoals het nasa-thefutureof-war deze wapens hun potentieel beschrijft.

In volgende video die ik maakte tijdens een vlucht naar tenerife kan je zien hoe de strepen die je ook vanop de grond ziet achter uit een vliegtuig komen en blijven hangen uitdijen ipv verdampen, water verdampt snel, in seconden niet in minuten of uren, deze stoffen niet…

Heb je je nooit afgevraagd waarom ze onze zon zouden willen blokkeren, onze vitaime D stelen, ons immuunsysteem verzwakken, ons ziek en depressief maken, stressen met slecht weer. Onze zuurstof verdrukken met andere giftige stoffen.Onze lucht besproeien en vervuilen met  kankerverwekkende ingrediënten. Wat we meer en meer te verduren krijgen is weer modificatie technieken of weer aanpassingen door geo-engineering. Zij gebruiken chemische bestanddelen om het weer aan te passen, wolken te zaaien, regen te creeeren of de zon te blokkeren, wind en koude, lage of hoge drukgebieden te creeeren, kortom het weer te controleren. Dit alles onder het mom van klimaatverandering en het afkoelen van de aarde. Als je geinformeerd bent en weet dat we in Nazi-europa wonen en door onze regering verkocht zijn aan farmaceutische maffia kartels dan zal dit alles jou niet verwonderen, anders proficiat en ……

 WELCOME

to

the

real world  and   SMILE

YOU´RE CHEMTRAILED!!!

Mijn gedacht, chemtrails zijn Amerikaanse exotische wapens tegen ons, onze wil en onze gezondheid gericht, net als HAARP. HAARP staat voor ‘High Frequency Active Auroral Research Program’ en is een wapen dat ons onzichtbaar manipuleert. David Walker, de vice-secretaris van de luchtmacht in de VS, die zich bezig houdt met wetenschap, technologie en constructie bewijst het bestaan. Hij liet figuurlijk gezien een bom vallen, he dropped a bombshell zeg maar!!

In een zitting vertelde hij immers dat een bepaald HAARP-station ‘geen gebied is waar we nog behoefte aan zullen hebben in de toekomst’, maar dat het wél een goede besteding zou zijn van luchtmacht-budget om dit HAARP-station aan de gang te houden. “We zijn bezig om op andere manieren de Ionosfeer te manipuleren, wat oorspronkelijk het idee waarom HAARP’ was gecreëerd.. Om energie in de Ionosfeer te brengen, waardoor we feitelijk in staat zijn om deze te controleren. Maar dat werk is inmiddels afgerond..” !!!

Zoals al zo vaak door velen werd geopperd, is HAARP inderdaad gecreëerd om het weer te controleren, waarbij het een simpele manipulatie is om wervelstormen te maken, tornado’s en zelfs aardbevingen op te wekken, denk Haïti! bvb. Maar het commentaar van deze overheids-‘dienaar’ laat duidelijk zien, dat het meer de ‘samenzwerings-bedenkers’ zijn, die dichter bij de waarheid zitten, dan al de mensen die vanuit ‘onkunde’ en met ‘cognitieve dissonantie’ deze onderwerpen benaderen..!

Chemtrails zijn exotische wapens,   de amerikaanse representative Dennis Kucinich vernoemt hen immers in een Amerikaans document BILLS-107hr2977ih ook bekend als de space preservation act of 2001. Dit bewijst chemtrails en andere exotische wapens zoals partikel stralen, electro  magnetische straling, plasma, extreem lage frequentie (ELF), ultra lage frequentie (ULF), energie straling, en mind control. Deze microgolf wapens dienen om mensen hun immuunsysteem te verzwakken en hen voor ziektes vatbaar te maken. Chemtrails dienen niet alleen om de lucht conductief te maken voor deze Frequenties die vanuit vliegtuigen of grond zendstations iemands hoofd kunnen laten exploderen of om een radarschild te bouwen. Chemtrails dienen o.a. om natuurlijke ecosystemen te ontwrichten, ze veroorzaken dood en verwondingen of beschadiging of vernietiging van, een persoon (of zijn bioterrein, biologisch leven, lichamelijke gezondheid, mentale gezondheid, fysieke en economische welvaart)                                                                                                                        Kanker een ziekte?…of undercover genocide? U word vergiftigt en verzwakt door chemtrails!! Ted Gunderson een vroeger FBI chief zegt ” chemtrails moeten gestopt worden, dit is genocide, dit is vergiftiging, dit is moord door de verenigde naties. Het element binnenin onze maatschappij dat dit doet moet gestopt worden.”

Echter is geo-engineering, ook weer modificatie of weer aanpassing genoemd, een niet te stoppen massa vernietigingswapen, een regelrechte oplichting van de mensheid. Onder het mom van de opwarming van de aarde tegen te gaan en de aarde koel te houden worden chemtrails bestaande uit tonnen metaaldeeltjes en andere chemische toxische vaak nano elementen(volgens Harald Kautz Vella zitten er zelfs morgellons in) het luchtruim in geflikkert zeg maar. Jij en ik zijn dus niet meer als wandelende luchtfilters geworden, als je je lichaam niet ontgift zal je vast en zeker ziek worden, kanker of andere labo ziekten krijgen, omdat je bio-terrein een kankervriendelijke omgeving geworden is word deze onvermijdelijk. Wat je moet doen om bestand te zijn tegen ziekte aanvallen en chemtrail uitval laat Ken Rohla hier zien.    

Een CIA Director heeft het over klimaat verandering en geo-engineering en uit zijn persoonlijke interesse in Stratosferische Aerosol Injectie, de stratosfeer bezaaien met partikels die de zonne warmte reflecteren, ongeveer zoals een vulkaan doet. Zo kan “potentieel” de opwarming van de aarde gelimiteerd worden en de overstap naar fossiele brandstoffen  worden. Het proces noemt hij relatief goedkoop met een prijskaartje van 10.000.000.000 dollar per jaar, mijn vraag is, tegen wie spreekt hij en welk doel het dan echt dient als dat goedkoop is, als het om 10.miljard mensen te doden is is het inderdaad goedkoop, ´nen euro ´t stuk, das ni teveel voor ne zieke of dode te maken!  Immers, op geo-politiek vlak, dient het, zo zegt hij, om weer patronen te veranderen. Dit zal gaan ten koste van de ene regio tegenover de andere. Dit kan grote oppositie triggeren van sommige naties en andere zoude uit het COP21 parijs verdrag kunnen stappen. Zou de vrieskou in St truiden en omstreken een economische aanval op de belgische fruitteelt zijn, ik denk het wel. Het is moderne oorlogvoering door chemtrails, dat is mijn gedacht.

Princess Basmah Bint Saud. De dochter van Koning Saud beschrijft chemtrails en geo-engineering als massavernietigingswapen, een methode van langzame vergiftiging die al het leven op aarde bedreigd. Ze weet wat er speelt in de wereld en is bezorgt over de biologische impacten die het heeft. Ze haalt de gemaakte wolkendeken boven haar hoofd aan en is ongemakkelijk over welk een wereld wij onze kinderen nalaten. Ze heeft ogen, ze ziet, ze heeft een brein, ze denk, hoe kan men dit verzwijgen?                 

Precies dat laatste vraag ik me ook af….

De belgische staat zit op haar gat en houd daarmee de beerput dicht zo lijkt het mij.   

Doe dus zelf je re-search en trek dan pas je conclusie want.

Wij brengen alleen maar informatie…Genkster moet je zelf worden…

Het InForlife Nieuws team

bronnen:

pdf BILLS-107hr2977ih

Chemtrails Defined As Exotic Weapon in Space Preservation Act of 2001

Bloomberg: UN To Give Approval For Man To Alter Climate Via Geoengineering

http://www.kairosiea.org/chemtrails-is-an-exotic-weapon.html

NOG NÓÓIT OVER CHEMTRAILS OF GEO-ENGINEERING GEHOORD??

bezoek dan deze link!!! http://www.geoengineeringwatch.org/

VERTAALDE ARTIKELS:

Geo-engineering Produceert Giftige Lucht Overal worden Chemtrails gesproeid!

CHEMTRAILS: Een planetaire catastrofe gecreëerd door geo-engineering

Voor hen die zich ervan bewust zijn dat ze worden blootgesteld aan deze planetaire geseling (marteling), is het NU de tijd om de opvallende verbanden die er zijn tussen onze dagelijkse gezondheidstatus en het zéér regelmatig en zéér intens chemtrailen (besproeien) van de luchtruimen boven ons, m.a.w. de impact die het chemtrailen op onze gezondheid heeft, te begrijpen. Er zijn nu vele exellente internet gebaseerde bronnen die de vele vragen over chemtrails, hun uitval, zowel als de bredere geo-engineering agenda kunnen beantwoorden. Een lijst vind u onder aan deze essay.
De vele anekdotische en klinische observaties die volgen zijn het product van verschillende gezondheid proffessionals, huiseigenaren en huisconstructeurs, zakenmannen en zakenvrouwen, boeren en metereologen, etc. Omdat chemtrails iedereen op aarde beïnvloeden, zijn er velen die de meest voorkomende effecten en gezondheidsproblemen die ze uiteindelijk produceren, ervan vast legdgen of documenteerden. Als resultaat hiervan heeft de wereld een groeiend lichaam aan anekdotisch bewijs dat duidelijk illustreert welke diepgaande schadelijke effecten dit chemtrailen heeft op de mens en zijn leefomgeving.
Als de lucht boven ons giftig is, is de lucht die we ademen vanzelfsprekend ook giftig!! Wat is er nou belangrijker dan zuivere lucht en zuurstof om een goede gezondheid te kunnen behouden?
Wat volgt is een tamelijk uitputtende lijst van symptomen die met het sproeien van chemtrails in verband gebracht worden. Elk symptoom werd geïdentificeerd door verschillende individuen die het optreden van de symptomen konden afklokken met de aanvang van het sproeien van chemtrails boven hun huizen of zakenpanden. Volgende lijst is in een afdalende volgorde georganiseerd, de meest voorkomend ervaren symptomen staan bovenaan.

• Hoofdpijn
• Brain fog (onstabiele gedachtengang ,vergeetachtig, verward)
• Weinig energie
• stoornissen van het immuunsysteem
• Desoriëntatie
• Moeite met aandacht en concentratie
• Sinusitis
• huid irritatie/ ongemakken
• Gewrichtspijn
• Spierpijn
• Astmatisch (ademhalingsmoeilijkheden)
• Duizeligheid • Slapeloosheid
• Verstoorde slaap
• Geheugenverlies
• Oogproblemen (troebel of wazig zien)
• Misselijkheid
• Leverproblemen
• Galblaas stoornissen, disfunctie
• Tinnitus (verre beltoon in de oren of een hoog geluid na het chemtrail-spuiten)
• Nek pijn
• Kretsende keel
• Allergie symptomen
• Hooikoorts buiten het seizoen
• Griep-achtige symptomen ( echter zonder koorts)
• Gevoeligheid voor verkoudheid
• Algemene zwakte
• Angst
• Licht in het hoofd of appelflauwtes
• Depressie
• Hoesten
• Niezen
• Kortademigheid
• Vertigo ( bepaalde vorm van duizeligheid)
• Agressie / Woede / Frustratie kwesties
• Morgellons ziekte
Elk van deze symptomen is een normaliteit in delen van de wereld waar chemtrails een feit des levens geworden zijn. Daarom moet men zich gaan afvragen in welke mate de zichtbaar bezige chemtrail doofpotaffaire zich ook boven hun hoofd afspeelt en ook hun leven destructief beinvloed.

Volgende essay zal helpen daarin te volharden:

CHEMTRAILS: De grootste doofpot affaire aller tijden!!!                 

Chemtrails geven aan regerings doofpot affaires een nieuwe dimensie,nietwaar?
Het Chemtrail Syndrome is per slot van rekening erkend in de alternatieve gezondheids zorg realmen.
De vorige lijst van symptomen werd jarenlang door velen, binnen de anti-chemtrail beweging, die de patronen tussen chemtrail sproeien en de manifestatie van de symptomen opmerkten, gerapporteerd en gedocumenteerd. Één punt werd gemaakt met de grote nadruk op deze kwestie:  
Des te meer chemtrails boven ons verschijnen, des te erger deze symptomen zijn. En, des te langer de chemtrails aanhouden, des te langer deze symptomen ervaren worden.
Wanneer een willekeurig aantal van deze symptomen door een individu ervaren word is het dé gelegenheid om te verkennen of ze al dan niet het chemtrail syndroom ervaren. Op dit moment is er geen drempel of vaste standaard waarbij het syndroom ervaren word. De verschillende chemtrail-formules zijn te talrijk en vaak onbekend zodat geen definitieve lijst van contaminaties die present moeten zijn om het syndroom te vormen kan worden opgesteld.
Daarom zijn we, totdat de regering meewerkt, genoodzaakt om een speculatieve houding aan te nemen, weliswaar gebaseerd op een groot volume anekdotisch bewijs.     

                                     
De allerlaatste medische aandoening op de voorgaande lijst, –Morgellons ziekte-is geen symptoom ; eerder een volwaardig ziekte proces dat meestal jaren nodig heeft om zich tot in zijn meest serieuse vorm te manifesteren. In feite zijn er websites die zich uitsluitend op research en behandeling van deze Morgellons ziekte richten. Sommigen van hen tonen heel concreet aan hoe chemtrails de primaire chemische co-factoren in het oorzakelijk verband en verdere ontwikkeling van dit zeer ongebruikelijke en ondoorgrondelijke multi-infectie-syndroom blijken te leveren.
Hieronder volgt een andere lijst gekend als “DE GROTE 4” Zware aandoeningen die ge-associëerd met chemtrails. (Per  GlobalSkyWatch.com)

Aneurisma;(slag) ader verwijding/gezwel): Componenten van chemtrails worden verdacht van aders te blokkeren en de aderwanden te verzwakken hetgeen tot (slag)aderverwijding en uiteindelijk tot dodelijke beroertes leidt.
Beroertes en hersenbloedingen:  Nano-particles aluminium hopen zich op in de ( Capillaries), de microscopisch kleine bloedvaten die een netwerk vormen tussen aders en venulen waardoor er adergezwellen en beroertes (hersenbloedingen) kunnen ontstaan.
Hartaanvallen: Barium verlaagd het Potassiumgehalte in zoogdieren dramatisch, dit lijdt tot hartritmestoornissen en hartaanvallen. Een feit: Barium wordt gebruikt in bij proefdiertests om een kunstmatige hartaanval uit te lokken.
Kanker: De meeste componenten van chemtrails onderdrukken het imuunsysteem. Wanneer het imuunsysteem voor een langere periode onderdrukt wordt kan kanker zéér goed groeien en gedijen.

De grootste co-factor is de conditie van het BIOTERREIN!

Omdat vrijwel elke inwoner van deze aarde nu enigermate aan deze chemtrail toxines (chemtrailvergif) is blootgesteld is het belangrijk om aan te halen dat degenen met het zuiverste BIOTERREIN het minste zullen lijden aan deze eerder benoemde symptomen.
Wat is BIOTERREIN nou precies?
Om niet in een wetenschappelijke uitleg verwikkeld te raken volstaat het te zeggen dat, hoe zuiverder iemands lichaam is, des te minder groot de kans dat pathogenische micro organismen zich in uw darmen of elders in uw lichaam zullen nestelen. Met zuiver bedoelen we het bloed, de lymfen, weefsels,organen, etc.                                                         
Met andere woorden, hoe minder chemicaliën, toxinen, vervuilende stoffen, verontreinigingen, vergif, insecticiden, fungiciden, herbiciden, chemische meststoffen, zware metalen, voedseladditieven, kleur, smaak, en andere hulpstoffen, etc. in onze verschillende weefsels en organen geconcentreerd zijn, hoe kleiner de kans dat de stoute beestjes zullen inhuizen en hun plekje claimen.
Echter blijkt het probleem dat onze typische leefomgeving nu meer doordrongen is met chemische, radioactieve, en electro vervuiling     dan ooit tevoren.  
De steeds oplopende toxische belastingen zijn vaak overweldigend voor de ontgiftingskanalen van mensen die hun gezondheid niet correct weten te onderhouden of reeds verzwakt of ziek zijn. Daarom is het noodzakelijk voor degenen met een aangetast imuunsysteem, aangetaste maag en darmkanalen, overbelaste lever en galblaas en andere verzwakte orgaansystemen om doelbewuste corrigerende acties daaromtrent te bewerkstelligen. Deze compenserende maatregelen kunnen variëren van het uitvoeren van regelmatige galblaasspoelingen, lever zuiveringen alsook nier en darm-reinigingen. 

Chemtrails leveren een aanzienlijk grote bijdrage aan de chemische stoofpot op deze aarde.

Hierin ligt het echte gevaar, geassociëerd met het onophoudelijk voortdurende verspreiden van chemtrail toxines en chemicaliën die op de aarde neerdalen door regenval of luchtstroming.
Afhankelijk van de intensiteit van het chemtrailen in een bepaald gebied zullen de verschillende chemische cocktails die op de bevolking beneden gedumpt worden regelmatig gedetoxificeerd (ontgift, verwijderd) moeten worden. Het menselijk lichaam is ontworpen om zichzelf te ontgiften van deze chemische stoffen, echter, enkel indien de primaire ontgiftingsorganen goed functioneren kan dit proces efficiënt verlopen.    De lever, maag en darmkanalen, lymfestelsel en de huid zijn het meest belangrijk in het ondersteunen van een efficiënt en grondig ontgiftingsproces. Indien één van deze op een ondermaats niveau functioneert zal er een stoornis of onstabiliteit optreden ergens in het lichaam.  
Indien deze stoornis jarenlang ongestoord kan verder woekeren, kunnen zich serieuse aandoeningen zoals het Morgellons hypertoxiciteit syndroom ontwikkelen. Daarom is het aangeraden er een gezonde levenstijl en routines op na te houden waar en wanneer het mogelijk is.  
Hieronder volgt een lijst met vescheidene bekende chemicaliën die in chemtrails gevonden worden.

Een chemtrailcocktail is een cocktail die de basis ingrediënten zoals barium chloride, aluminum oxide, synthetische polyomeren, bio-nano particles en ethyleen dibromide bevat. Een onafhankelijke analyse van chemtrails uitval heeft conclusief vele van deze toxische chemicaliën geïdentificeerd.:

Aluminium Oxide Deeltjes
Arseen
Bacillen en schimmels
Barium Zouten
Barium titanaten
Cadmium
Calcium
Chromium
Gedroogde Menselijke Rode bloedcellen
Ethyleendibromide
Enterobacter Cloaca
Enterobacteriaceae
Menselijke witte bloedcellen-A (restrictor enzym gebruikt in onderzoekslaboratoria om DNA te snippen en te combineren)
Lood
Kwik
Methyl-Aluminum
Schimmelsporen
Mycoplasma
Nano-aluminium-gecoat glasvezel
Stikstoftrifluoride (Bekend als CHAFF)
Nikkel
Polymeervezels
Pseudomonas aeruginosa
Pseudomonas Florescens
Radioactief cesium
Radio Actieve Thorium
Selenium
Serratia Marcscens
Scherpe Titanium scherven
Zilver Streptomyces
Stronthium
Sub-Micro deeltjes (Bevatten levende biologische materie)
Ongeïdentificieerde Bacteria
Uranium
Gele Fungala Mycotoxinen

~ Lijst door StopSprayingCalifornia.com

Natuurlijk is de meest logische vraag over deze onsmakelijke lijst van schadelijke ingrediënten; “Waarom zijn er zoveel bekende toxines opgenomen in de mix?”
Meer specifiek, het overwicht van barium zout (bariumchloride) en alumina (aluminiumoxide), waarvan wordt gezegd dat ze in zéér grote concentraties in chemtrails voorkomen, is bijzonder verontrustend.

Waarom? Omdat barium zéér bekend staat om het imuunsysteem en zijn functies aan te tasten en te ondermijnen.  Aluminiumoxide levert zijn eigen set aan problemen, met name bij inademing in bepaalde concentraties gedurende langere perioden.
Aluminium, in welke vorm dan ook, is niet erg gemakkelijk voor het lichaam te ontgiften, vooral wanneer het een tehuis in de longen gevonden heeft.

* Hier is een uitstekende video over chemtrail-toxiciteiten die verscheen op een lokale nieuws station in Amerika. Zelden is zo’n openhartig nieuws segment uitgezonden op de mainstream media ..
VIDEO: Chemtrails Goes Prime Time News

Chemtrails vertegenwoordigen de typische farmaceutische benadering van de geo-ingenieurs terwijl ze zwakjes proberen om het probleem van de opwarming van de aarde aan te pakken.
Velen van ons in de alternatieve en holistische gezondheidszorg weten intuïtief dat het altijd beter is om de farmaceutische medicijnen te vermijden waar mogelijk.
De zeer vaak voorkomende en bekende nadelige bijwerkingen geassocieerd met geneesmiddelen dragen bij aan de afbraak van het bioterrein.
Ook de massieve dosering van het wereldluchtruim met chemtrail chemicaliën leveren bijkomende bijwerkingen voor eenieder die aan deze chemtrails is blootgesteld .
Ook deze zelfde stoffen vernietigen langzaam de natuurlijke habitats en menselijke leefomgevingen waarover deze chemtrails worden uitgesproeid.
Wat de chemtrail “farmaceutische aanpak” echt vertegenwoordigt is het volslagen falen van veel van de bestaande wetenschappelijke paradigma’s en technologische toepassingen in gebruik rond de wereld vandaag de dag.
Dat de moderne wetenschap zich gedwongen voelt om dekens van giftige chemicaliën te leggen over het luchtruim van de hele wereld 24/7 is een flagrante getuigenis van zijn onwetendheid ( Chemtrails zijn giftig), arrogantie ( chemtrails kunnen dit probleem niet oplossen) en machteloosheid ( laten we alles proberen, ook al maken we het probleem erger?)
Wat is het punt? Het punt is om te dramatiseren hoezeer dit de geo-ingenieurs hun boekje te buiten gaat … en ze oncontroleerbaar te keer gaan. 
De situatie is vrij gelijkaardig aan die van de artsen van de wereld die al tientallen jaren teveel antibiotica voorschrijven, enkel om een doordringende resistentie tegen antibiotica te creëeren, dit heeft geleid tot de dodelijke MRSAs die nu vrijwel overal gevonden worden.
Overmatig gebruik en overmatige blootstelling aan antibiotica, die een contra-indicatie voor virale infecties zijn, hebben de gezondheid van velen nu onder verhoogde risico’s geplaatst.

 Het Chemtrail Syndroom: Een wereldwijde pandemie van epische proporties –

Het is een syndroom, niet gewoon een griepje!!!

Friday, April 8, 2016 4:43

Analogisch gezien hebben de verschillende geo-engineering technieken dezelfde negatieve impacten op het milieu en onze gezondheid. Vanwege het onophoudelijk besproeien (chemtrailen)van het wereldwijde luchtruim zal ook ons natuurlijk leefmilieu (habitat, natuur) op een bepaald moment een catasrofaal breekpunt bereiken. Deze vorm van grove over-compensatie in de vorm van weer-aanpassingen(weer-modificatie), chemtrailen- zal en kan-niet goed eindigen, zo misleidend en ondeugdelijk zijn de wetenschappelijke principes waar deze onderneming op gebaseerd is. Eerlijk zijnde, er is terwijl je dit leest “Een globale pandemie van epische properties “ in de maak. Immers, hoe lang kan het wereldwijde luchtruim onderworpen blijven aan zulke indringende procedures en chemische aanvallen. Uiteindelijk zal er een zéér gote terugslag zijn. De giftige neveneffecten op alle leven in de biosfeer, de collaterale schade aan het planetaire milieu en vele andere onbedoelde consequenties zullen Moeder Aarde simpelweg overrompelen.  Met zekerheid zijn de radicale en diepgaande veranderingen in de wereldwijde klimaatpatronen een staand bewijs van deze eventualiteiten. Ook de geweldadige en onvoorspelbare weersomstandigheden die nu overal ter wereld losbarsten zijn hiervan een gevolg en bewijs.

Globale Klimaat Aanpassingen Veroorzaken Wereldwijde Weer catastrofes

Als het weer doldraait zal dit onvermijdelijk gevolgen hebben voor de menselijke gezondheid. U kent het oude gezegde dat; het niet de koude of de warmte, noch de regen of de droogte is, die voor ziekte verspreiding binnen de gemeenschap zorgt; Het is meestal de dramatische en grove verandering in temperatuur, neerslag en druk die de echte uitdaging voor het menselijk lichaam vormen. Onze interne monitoren die ons lichaam efficiënt laten functioneren worden ontregeld door zulke metereologische verassingen. Vandaar dat er altijd een piek is van ziek(t)en gedurende de seizoensveranderingen en gedurende perioden van frequente temperatuurwisselingen, continue neerslag, sporadische harde winden en andere buiten seizoenale weersevenementen.
Het wereldluchtruim Chemtrailen heeft een zéér grote bijdrage geleverd aan deze wereldwijde negatieve weersveranderingen door het verergeren van de reeds dolgedraaide weersomstandigheden die regionaal voorkomen. Dit veroorzaakt dan weer destructieve aanvallen op het menselijk imuunsyteem en maakt het lichaam véél gevoeliger voor de vele infectueuse ziektes die zich blijven prolifileren (vermenigvuldigen) gedurende dit nieuwe millenium. Ook draagt de chemtrail uitval die onophoudelijk neervalt op mensen en dieren, huizen en bedrijven, organische tuinen en velden van boerderijen, meren en rivieren, bossen en weiden, etc., onvermijdelijk bij aan de totale lichamelijke belasting die elk individu moet verwerken. Deze belasting, bekend als toxische belastingen, moeten goed worden gemetaboliseerd zodat ze niet kunnen ophopen in het vetweefsel, de klieren, bloedsomloop, hersenen, nieren en andere belangrijke organen. Hoe sneller en efficiënter de chemische toxines worden afgevoerd via onze lichamelijke ontgiftigingskanalen, hoe minder groot de kans dat ze schade zullen aanrichten.
Daarom is het makkelijk te begrijpen dat chemtrails de aarde en zijn inwoners enorm belasten, speciaal de vele nationale populaties die regelmatig besproeit worden met deze atmosferische aanpassings chemicaliën.

Behandelingen en remedie, detox therapieënen holistiche modaliteiten.
Er zijn meerdere manieren om deze toxische overbelastingen die vaak voorkomen onder continue chemtrail besproeide luchtruimen.
In plaats van een overzicht van de meeste remedies en therapiëen te geven hebben we de meest belangrijke links van TheHealthCoach1.com hieronder opgelijst. Elk van deze coaching sessies houd zich bezig met essentiële elementen in de genezings procedures dewelke best overwogen worden bij detoxificatie en vitaliteits behandelingen van ons lichaam.  Ze baseren zich allemaal op de filosofie van het verjongen van het menselijk lichaam zodat het zichzelf efficiënter kan ontgiften (detoxificeren) en vitaliseren, genezen en zichzelf weer in balans kan brengen.

Chemtrails and Morgellons, fungus, polymer fibers, barium detoxification, disease and health
Kombucha Tea: A Panacea For Many Ills (most powerful liver detoxifier on the market)
Beet Borscht: An Extremely Effective Liver Cleanser (the best liver food there is)
Self Massage: A Powerful Detox and Healing Therapy (especially the organs and tissues which are compromised)
What’s The Best Way To Cleanse The Lymphatic System? (cleansing the lymph is a necessity)
#1 Cause of Disease Transmission: Lack of Proper Hygiene (should not be wearingchemtrails-coated shoes in the home; washing hands and face regularly is now an imperative)
Hyper-Toxicity Syndrome: The Human Body Has Become Polluted (an essential coaching session for everyone living on Planet Earth)
Chronic Acidosis: A Precursor To Cancer (contains the measures necessary to shift away from acidosis and toward a clean bioterrain)
Morgellons: Plague of the 21st Century (Much more to understand here; not only for Morgellons patients)
Multi-Infection Syndromes: Scourge Of The New Millennium (lots of advice for identifying and addressing the various syndromes, especially Chemtrail syndrome)

We leven nu in een chemtrail-bedekte wereld waaraan slechts enkelingen zich behoorlijk hebben aangepast.

De voorgaande gezondheidsartikels tonen een variëteit aan serieuse gezondheidsuitdagingen en medische problemen die honderd jaar geleden niet bestonden. Vanwege deze geweldige veranderingen, veroorzaakt door dit “Tijdperk van toegepaste wetenschappen en geavanceerde technologie”, hebben velen de noodzaak overzien om zich aan te passen en gezondheidsproblemen te voorkomen of op te lossen. De nieuwe en onvermijdelijke behoeften inzake het behouden van een goede gezondheid, enkel teweeggebracht door het chemtrailen van onze luchtruimen, zijn beiden talrijk en gevariëerd. Om deze reden is het zéér aangeraden dat elk individu een inspectie van zijn leefruimte uitvoert om vast te stellen hoe deze chemtrail chemicaliën aanwezigheid kan gereduceert worden.
Identificiëer eerst de verschillende vectoren (manieren) van de chemische verspreiding; pak dan elke redelijk controleerbare oorzaak aan en elimineer er zo véél mogelijk. Speciaal voor degenen die lijden aan immunosuppressie, multi-infectie syndroom, en/of getroffen zijn met chronisch degeneratieve ziektes, zijn deze maatregels een aanrader. Jij en je familie zullen zich véél gelukkiger en gezonder voelen als je deze maatregels in acht neemt.
Iets zo simpel als bvb wandelschoenen niet binnenhuis dragen, kan de blootstelling aan chemisch chemtrail residu aanzienlijk doen verlagen. Speciaal na periodes van aanhoudende lage druk gebieden of neerslag is deze aanbeveling van zéér groot belang. Het luchtruim wordt regelmatig en intens besproeit en gedurende deze bovenvernoemde perioden valt veel van de chemtrailcocktail neerslag in een onveranderd krachtige vorm op de aarde, dus ons allen, neer.
Huisdieren zouden best afgezonderd worden tijdens deze  chemtrail aanvallen, voor hun eigen bestwil, maar ook om te zorgen dat ze het woongedeelte niet kunnen contamineren. 

Chemtrail woede — Veel serieuser dan verkeersagressie.

Er is nog een andere zéér belangrijke mentale gezondheidskwestie die is ontstaan in het kielzog van het ongediscrimineerde, systematische en wijdverspreide chemtrailen van onze luchtruimen.Chemtrail woede, zoals het bekend staat, laat zelfs de meest vreedzame burgers rood uitslaan van woede. Waarlijk, niets laat het bloed sneller koken dan een hemelsblauwe lucht te zien veranderen in een grauwe hemel bedekt met door chemtrail ge-creëerde wolken en strepen!!
Wat wij aanbevelen aan degenen die gevoelig voor dergelijke oncontroleerbare emotionele uitbarstingen zijn, is dat ze een oppervlakte vrijmaken om een lucht raket batterij te installeren (GRAPJE! (-;).Eigenlijk, is wat wij echt aanbevelen, uw deelname te overwegen in de wereldwijde inspanning om overal chemtrail-vrije luchten te verwezenlijken.
Neem een standpunt in tegen chemische chemtrailaanvallen!!
Speciaal bij degenen die lijden aan ziekten of aandoeningen van de bovenste luchtwegen zullen chemtrails een ongewenste aanslag plegen op hun reeds onstabiele gezondheidstoestand en de bestaande infecties en aandoeningen kunnen hierdoor verergeren.
Individuen die aan longkanker, emfyseem, tuberculose, Crest-syndroom, COPD (chronisch obstructief longlijden), astma, chronische bronchitis, allergische rhinitis, hooikoorts, seizoengebonden allergieën, acute en/of chronische sinusitis en andere aandoeningen van de luchtwegen lijden, zullen onvermijdelijk dienen als “ Kanarie’s in de kolenmijn”.
Wanneer de hemel weer eens word be-chemtrailed, zoals heden ten dage ook vaak gebeurt ‘s Nachts terwijl we slapen, zullen deze mensen dit reeds aanvoelen en weten, zelfs nog vóór ze die ochtend uit hun bed gekomen zijn.

Wat kunnen we op dit moment doen

Survival: First Aid from John Bergman

om de onophoudelijke chemische aanvallen die boven onze hoofden plaatsvinden op een constructieve wijze te adresseren en aan te pakken. De dingen die we kunnen controleren, dat is waar we mee zouden moeten beginnen. Onze constitutionele gezondheid verbeteren, een gezonde levenstijl behouden, deelnemen aan relevante zelfhulptherapieën indien nodig, en een goede stabiele mentale/emotionele staat onderhouden, zal ons helpen.
Het zien van de verbanden tussen onze slechte gezondheid en chemtrail-activiteiten, zal ons ook helpen vermijdbare situaties te vermijden. (bvb, loop geen marathon op een mistige ochtend na duidelijke nachtelijke chemtrailactiviteit– lagedruk systemen (gebieden) staan bekend voor het verergeren van alle met chemtrail syndroom geassociëerde symptomen.

Conclusie:

Nee, het is geen prettige boodschap. Niettegenstaande, het is er wel een die we allemaal moeten begrijpen om vooruit te kunnen blijven gaan. Het “Chemtrail syndroom”is een kwaal van deze tijd die moet worden aangepakt, door sommigen meer dan anderen. Degenen onder ons die nu op de hoogte zijn kunnen nu familie en vrienden informeren waar en wanneer het nodig is.Vooral in het proces van ziekte management (beheer, zorg) zal deze kennis zéér handig zijn voor de gezondheidsproffesionals onder ons. Wanneer de correlaties (verbanden) tussen het chemtrailen en de verschillende symptomen zo duidelijk worden dat ze niet meer kunnen worden ontkend, zullen de medische instellingen gedwongen worden hun bestaan te erkennen, en daarmee ook de negatieve impact die ze op de menselijke gezondheid hebben. Dat zal een stap in de goede richting zijn voor iederéén.

Opdat u allen deze kennis en een goede gezondheid moge genieten vertaalde ik uit The Health Coach.

Heinze Peter G

The Health Coach
Recommended Reading:
Chemtrails Explained; HAARP Exposed; Geoengineering Expounded
CHEMTRAILS: Covert And Ongoing Crimes Against Humanity
The Government-Coordinated CHEMTRAIL Conspiracy Continues Unabated
The US Government Commits Chemical Assault Against Its Citizens
Geoengineered Weather Patterns Wreaking Havoc Across The USA
CHEMTRAILS : The Biggest Coverup of All Time
BIOSPHERE Devastation As Geoengineering Accelerates Global Climate Change
CHEMTRAILS: A Planetary Catastrophe Created by Geoengineering

References:
Global Skywatch – Chemtrail-Related Illnesses
MORGELLONS SYNDROME/CHEMTRAIL ILLNESS PROTOCOL
Carnicom Institute – MORGELLONS RESEARCH PROJECT
Positive Health Online | Article – Health and Societal Consequences of Geoengineering
What Chemtrails Are Doing To Your Brain – Dr. Russell Blaylock
Morgellons Syndrome: A Programmed Matrix System | Morgellons Research Group
© 2016 The Health Coach
Permission is granted to post this health blog as long as it is linked back to the following url:  http://thehealthcoach1.com/?p=3403
___
CHEMTRAIL SYNDROME: A Global Pandemic Of Epic Proportions | SOTN: Alternative News & Commentary

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *