De Global Reset:   Cyber and other attacks are coming as promised by David Rockefeller & WEF chairman Klaus Szzwabbelaar…

De Global Reset: Cyber and other attacks are coming as promised by David Rockefeller & WEF chairman Klaus Szzwabbelaar…

The Global Reset, door de Illuminatie, Elite, Globalisten etc… ook wel, “The great Culling” genoemd is bezig terwijl U dit leest! Miljarden mensen zullen sterven, vermoord worden door bio-wapens, hongersnoden, gas en electriciteit-uitval, rellen en geweld. De overgebleven geschikt bevonden slaven zullen gechipt en continue getraced worden. Dit alles is doordacht georganiseerd door de 0,01 percenters, de zogenaamde power elite, de globalisten, de Rotschilds, Rockefellers, Gates en knechten, de Jesuiten, de (33e graad) vrijmetselaars en de psychopatische pedofiele adrenochroomverslaafde  satanistische clan die deze wereld vanachter de schermen regeert.

Covid19 is een bio-wapen, SS Nazi- eugenica anno 2020 met wereldwijd slacht offers, maw genocide.  Dezelfde Farmamaffia en bankenk artels als toen, dicteren en regeren de wereld nu nog steeds. Nu, aangevuld door TelecomKartels en  corrupte regeringmaffia nichten die hun landsvolk verraden en vermoorden, opofferen voor geld en macht.

Check onderstaand filmpjes even, het zijn de woorden van ee Rockefeller telg die opschept wat ze met ons, hun “werkvee, hun sheeple” willllen doen in de komende tijden.

Under construction, coming more👊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *