Knallende Informatie!!!!                Moderna’s mRNA-injecties zijn een “besturingssysteem” dat is ontworpen om mensen te programmeren en hun biologische functies te hacken.

Knallende Informatie!!!! Moderna’s mRNA-injecties zijn een “besturingssysteem” dat is ontworpen om mensen te programmeren en hun biologische functies te hacken.

(Natuurlijk Nieuws) De experimentele injecties die door Moderna en Pfizer worden uitgerold, lijken niet op de traditionele vaccins. Deze mRNA-platforms zijn een “besturingssysteem” dat ontworpen is om mensen te programmeren en hun cellen om te zetten in efficiënte systemen voor het toedienen van geneesmiddelen.

Moderna gaat nu naar buiten met de echte bedoelingen achter het mRNA-platform. Het mRNA-technologieplatform is vergelijkbaar met een computerbesturingssysteem, geeft het bedrijf toe. Wetenschappers bereiden een unieke mRNA-sequentie voor die codeert voor een specifiek eiwit. Eenmaal geïnjecteerd in de mens, wordt dit programma uitgevoerd in het lichaam van het individu, op cellulair niveau. Het mRNA-platform is de plaats waar Big Pharma samensmelt met Big Tech, waardoor de mens wordt onderworpen aan een controlesysteem dat is ontworpen om te profiteren van zijn cellulaire en biologische functies in de onvoorspelbare toekomst.
Moderna geeft toe dat gezonde immuunsystemen een bedreiging vormen voor hun mRNA-platform.

Als mRNA-platformen live gaan op menselijke populaties, geeft Moderna toe dat gezonde menselijke immuunresponsen daadwerkelijk de mRNA-sequenties kunnen vernietigen voordat ze in de cellen van de persoon.

Het immuunsysteem kan het programma en zijn RNA-fragmenten aanvallen, wat kan leiden tot negatieve resultaten die moleculaire tekortkomingen, hormonale defecten, enz. kunnen omvatten. Als de eiwitvouwing wordt verstoord, kunnen de eiwitten nooit hun gewenste functionaliteit bereiken, wat leidt tot een gedeeltelijke ontwikkeling van antigenen die nooit een gerichte immuniteit voor coronavirus spike eiwitten geven. Het lichaam kan zijn eigen cellen in het proces inschakelen, wat leidt tot hyperinflammatoire reacties en auto-immuunproblemen die de voorloper zijn van orgaanfalen en verschillende ziekteprocessen.

Tijdens de zogenaamde pandemie, volksgezondheidsambtenaren waren mama op de acties die mensen moeten nemen om een gezonde immuunreactie op de infectie te monteren. Nu weten we waarom deze volksgezondheidsambtenaren de mensen vertelden dat ze moesten wachten op een vaccin om weer normaal te worden. De mensen achter het mRNA-experiment van de mens bouwen aan een psychologische rechtvaardiging en een wetenschappelijk precedent om het menselijke immuunsysteem onbekwaam te verklaren. Op deze manier zullen mensen hun lichaam onderwerpen aan de nieuwste mRNA-programma’s als ze afhankelijk worden van de biologische software die voor hen is gemaakt. Dit is een open deur naar het trans-humanisme, en miljoenen mensen kopen er in.

Door schande te zaaien over de menselijke immuunsystemen, hebben de farmaceutische bedrijven ook het perfecte alibi gevonden voor wanneer hun experimenten letsel bij mensen veroorzaken. Het is niet de geïnjecteerde technologie die allergische reacties, aanvallen, onvruchtbaarheid en de dood veroorzaakt, beweren de farmaceutische bedrijven… Het is het menselijke immuunsysteem van het individu dat alle pijn en ellende veroorzaakt, die ze eisen. De farmaceutische bedrijven zullen eisen dat er zorgvuldiger gemaakte mRNA-programma’s en -interventies nodig zijn om de mens te “perfectioneren”.
De nieuwe mRNA-vaccins zijn afhankelijkheidsprogramma’s, ontworpen om de menselijke biologische functies te manipuleren en tot slaaf te maken.

Moderna stelt op dat “enkele honderden wetenschappers en ingenieurs uitsluitend gericht zijn op het bevorderen van Moderna’s platformtechnologie.” Deze wetenschappers proberen mensen te “hacken” met bio-informatie en populaties afhankelijk te maken van de technologie. Moderna heeft hun mRNA-platform zelfs de ‘Software of Life’ genoemd.

Deze wetenschappers zijn op zoek naar manieren om het buitenlandse mRNA te helpen voorkomen dat het immuunsysteem wordt gedetecteerd. Ze experimenteren ook met manieren om de ribosomen van de cel te misleiden om het mRNA te verwerken alsof het natuurlijk is. Ze zijn ook manieren aan het bedenken om de menselijke cellen te instrueren om de kunstmatige eiwitten op lange termijn te produceren. Moderna is gebaseerd op het succes van het gebruik van gemodificeerd RNA om de functie van een menselijke stamcel te herprogrammeren en dus genetisch te wijzigen.

Naarmate deze RNA “besturingssystemen” in het menselijk lichaam worden geïnstalleerd, wordt het nog duidelijker dat de farmaceutische bedrijven de menselijke eiwitten genetisch willen modificeren en bezitten en tegelijkertijd de biologische processen voor de komende generaties willen controleren. Zowel op psychologisch als op fysiologisch vlak worden mensen als vee gebrandmerkt terwijl ze zich aan deze mRNA-softwareprogramma’s onderwerpen.

Dit systeem is geen medicijn en het is ook geen vaccinatie. Dit systeem is volledige cellulaire manipulatie, waarbij vreemde biologische moleculen worden gebruikt om te coderen, te decoderen, te reguleren, de expressie te veranderen en de fysiologische instructies binnen de mens te veranderen.

Kijk hoe Dr. Carrie Madej uitlegt hoe dit nieuwe vaccinatieplatform de manier waarop we leven, wie we zijn, wat we zijn, kan veranderen.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

https://www.naturalnews.com/2021-01-04-moderna-vaccine-designed-to-program-humans.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *